19 април, 2024

DataArt вече е част от Google Cloud Partner Advantage Program със статут на Premier партньор

Компанията обяви и създаването на специализиран екип от експерти, който ще се посвети активно на развитието в това направление, за да се постигне високо ниво на експертиза, бързина и качество при работата с Google Cloud Platform. В допълнение към това, DataArt планира да насочи усилия и към обучителни програми, посветени на Google Cloud, в рамките на новосъздаденото звено.

Google Cloud Partner Advantage е партньорска програма на Google в областта на облачните решения. Статутът на Premier партньор се придобива само след като компаниите, участващи в програмата, докажат високо ниво на техническа експертиза, солидни познания от страна на екипите си и дългогодишен опит с Google Cloud при работата с клиенти.

„DataArt работи в тясно сътрудничество с Google Cloud в много от настоящите си проекти. Статутът на Premier партньор ни дава възможност да разширим своя бизнес потенциал и да привлечем нови клиенти, които искат да получат достъп до нашия опит с водещите световни технологии на Google чрез по-малко разходи и по-кратки срокове“, коментира Юний Губин, Вицепрезидент на дивизията „Облачни решения“ в DataArt.

Новосъздаденият Google Cloud екип на DataArt вече работи активно и включва разработчици, инженери, акаунт мениджъри и DevOps специалисти. Съвместната работа с GCP ще даде възможност на екипа да насочи своите усилия към проекти, свързани с Big Data, машинно обучение и изкуствен интелект. 

Тагове: , , , , , ,