19 април, 2024

Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 8.2 вече е наличен. RHEL 8.2 Beta е проектиран да улесни ИТ организациите по-бързо да приемат нови, готови за производство иновации. Същият процес на каданс и инженеринг е предназначен също така да помогне на нашите хардуерни партньори по-бързо да предоставят поддържани хардуерни конфигурации, като улеснят избора на клиента.

Два месеца след излизането на Red Hat Enterprise Linux 8.1, Red Hat публикува бета версия за предстоящото издание на версия 8.2. Новата бета предлага рационализиран процес на абонамент и повече опции за мониторинг, за да помогне на администраторите да следят своите системи Red Hat. За да оптимизира как новите и съществуващи потребители регистрират абонамент за RHEL, RHEL 8.2 Beta прави регистрацията на абонамента стъпка в процеса на инсталиране. Това елиминира необходимостта от актуализация на YUM веднага след инсталирането, за да се потвърди регистриран абонамент за RHEL.

Освен това Red Hat Insights, услугата за аналитично управление на Red Hat, която помага да се поддържат системите на RHEL на високо ниво, могат да бъдат активирани по време на инсталационния процес . Тази способност осигурява мониторинг на Insights веднага след приключване на инсталацията. RHEL 8.2 Beta също така добавя нови възможности, за да помогне на ИТ операционните екипи и администраторите да контролират по-добре жизнения цикъл на свойството RHEL. Докато предимствата на абонамента за RHEL се прилагат, независимо от версията на инсталирана операционна система, тъй като технологиите и бизнеса се променят, движейки се t o могат да се изискват по-нови издания на RHEL.

Допълнителна информация можете да намерите в съобщението за изданието.

Тагове: , , , , ,