20 април, 2024

Едно от най-големите събития за дигитална инфраструктура – VMworld 2019 Europe приключва днес, а заявените на форума намерения могат да окажат голямо въздействие върху развитието на бизнеса.

По време на събитието изпълнителният директор на VMware Пат Гелсинджър обяви, че компанията  продължава да работи за това клиентите да мога да използват всяка апликация на всяко устройство, от всеки клауд. Гелсинджър представи бета версия на VMware vRealize Operations Cloud –  SaaS услуга, в която софтуерът може сам да извършва определени операции, които да улеснят работата на потребителите. Идеята е с помощта на изкуствен интелект, като AI/ML, решаването на внезапно възникналите проблеми да се замени с  иновация за предвиждане на проблемите, преди те да са се случили.

VMware представиха и бета версия на Project Magna, който ще даде възможност на потребителите да създадат истински самоуправляващ се център за база данни. Софтуерът ще събира информация  и сам ще се учи от нея, ще взима самостоятелни решения, които ще допълват инфраструктурата на потребителя за постигане на по-голяма ефективност.

Гелсинджър обяви също, че VMware вече е част от United Nations Global Compact , с което компанията се задължава да възприеме практиките за социална отговорност и екологична устойчивост на организацията.

Тагове: , , , , , , ,