25 април, 2024

Услугата Super Stickers на YouTube стартира вчера в 60 държави и може да бъде от полза на всеки, който иска да прави пари с интернет изяви. Ако имате фенове, които искат да комуникират с вас по време на лайв стрийминг или на премиера, тогава Super Stickers е именно за вас.

Super Stickers е проект, вдъхновен от Super Chat – платформа, където феновете могат да купуват съобщения, които се появяват на екрана по време на чат на живо или на премиера. В момента в Super Chats има над 100 хил. канала, някои от които заработват по 400 долара в минута. Super Stickers представлява 8 различни пакета със стикери, 5 от които са анимирани и имат уникални биографии. Всеки един от стикерите струва от 99 цента до 5 долара.

Позволява на потребителите да си купят стикери , които да изпращат на совите любимци по време на лайв стрийминг и премиери. Super Stickers могат да бъдат намерени на английски, френски, японски, корейски и португалски, което помага на феновете да се свържат с любимците си директно на техния език.

Тагове: , ,