19 април, 2024

Transition Networks ще свържат и захранят над 10 000 кръстовища на трафика в Ню Йорк, което включва камери за движение и сензори за мониторинг за умна транспортна инфраструктура. 

Transition Networks е водещ доставчик на IoT и решение за свързване с мрежата, който обяви старта на значим транспортен проект с пътната агенция на Ню Йорк. Те ще захранват и управляват данните за трафика чрез затвърден отварящ изискванията акт и Power-over-Ethernet (PoE+) превключватели. Това приложение носи умна транспортна инфраструктура в целия град и засилва уместността и навременността на стратегията на Transition Networks за разработване на интелигентни градски решения за интернет на нещата. Transition Networks работи с голяма северноамериканска компания за далекосъобщителни услуги по внедряването на решението.

Размерът на споразумението и други въздействия върху отношенията с инвеститорите бяха обявени от компанията майка на Transition Networks Communications Systems, Inc. (NASDAQ: JCS) на 29 юли 2019 г., когато беше обявен подборът.

Днес кръстовищата имат повече от сигнали за движение. Тъй като все повече транспортни агенции гледат да използват разузнавателна информация за наблюдение на тенденциите и подобряване на обслужването, те внедряват технология за оценка на задръстванията, безопасността и броя на пешеходците. Решението PoE на Transition Networks ще свързва и захранва камери и сензори на над 10 000 кръстовища на трафика, които събират тази жизненоважна информация. В допълнение, основните функции на превключвателите на Transition Networks ще спестят времето и разходите на агенцията, свързани с поддръжката.

Понастоящем, ако дадено устройство спре да работи на кръстовище, агенцията трябва да предприеме множество действия преди да внедри техник за ремонт. Това включва планиране на техник, който да оцени проблема и разполагане на камион с кофа, за да достигне до устройството. След като техникът е на площадката, затварянето на лентите предизвиква значително натоварване, стрес и забавяне на движението за хората от превозните средства в един от най-натоварените трафици в света. Но често коригирането изисква само рестартиране на устройството. Функцията Auto Reset (APR) на Transition Networks осигурява възможност за дистанционно рестартиране или управление на оборудването на Transition Networks, като коригира проблема в рамките на минути и елиминира всички изисквания за затваряне на лентата. Само тази функция ще спести на агенцията значителни разходи и ще намали нарушенията в трафика, като намали нуждата от изпращане на техник за проверка на оборудването.

Друга ключова характеристика е софтуерът за управление на устройства (Device Management System) на Transition Networks, който създава интерактивна карта, за да види всички свързани устройства, като дава възможност на агенцията да определя проблемите и бързо да предприема действия. Device Management System е важна функция за няколко умни градски проекта, включително инсталация на Бруклинския мост в Ню Йорк.

Продуктите на Transition Networks са основни инвестиции в технологията за превръщането ни в смарт град, където събирането на данни и анализите ще бъдат използвани за подобряване на безопасността, управлението на трафика и транспорта в целия град“, заяви един от администраторите на транспортната агенция в града. „Изборът на преходните мрежи като основен доставчик е свидетелство за качеството на неговите продукти, вниманието към нашите нужди и способността му да доставя продукти и услуги своевременно, което го прави безценен партньор за тази голяма инициатива за интелигентен град.

Инсталирането на интелигентни устройства в градовете позволява на транзитните агенции да предприемат промени, които подобряват безопасността и движението на трафика. Нашето решение осигурява силата и връзката, за да направим всичко възможно”, каза Анита Кумар, директор на „Управление на продукти и софтуерно инженерство” от Transition Networks. „Инсталирането на интелигентни устройства ще придобие значение, тъй като транзитните агенции се стремят да подобрят обслужването, да създадат ефективност и да повишат качеството на живот на разрастващите се градове и ние се радваме да бъдем неразделна част от този проект.

Тагове: , , , , , ,