24 април, 2024

Само през последните няколко дни излязоха трейлърите на три очаквани от геймърите игри. Нито една от трите не се очаква да е на пазара поне до следващата година, затова ни остава да се насладим на трейлърите и да тръпнем в очакване.

Diablo 4

Вероятно една от най-важните новини в света на гейминга е задаващата се четвърта част от култовата поредица Diablo. Първият трейлър беше представен на откриващата церемония на BlizzCon преди два дни, а създателите на играта обещават, че Diablo 4 ще съдържа много повече от своята класическа мрачна атмосфера.

В Diablo 4 ще са запазени животните-придружители, както и възможностите за промяна на външния вид във вълкодав и мечка. Първите известни раси в играта ще са варвари, магьосници и друиди, а светът на играта ще е отворен. Кампанията ще бъде нелинейна, а възможностите за къстъмизация на героите ще са много повече. Diablo 4 обаче е далеч от реализиране на пазара – демо на играта вече беше представено на BlizzCon, но пълната версия към момента все още се разработва.

World of Warcraft: Shadowlands

Отново на Blizzcon 2019 беше обявена добра новина за феновете на друга игра, любима на милиони геймъри по света. “Shadowlands” е осми експанжън на World of Warcraft и обещава да бъде предизвикателство дори за заклетите фенове на играта.

Земята на сенките (Shadowlands) е светът, в които падналите герои от World of Warcraft се намират, когато умрат, но редът в тази територия между живота и смъртта е поставен на карта и това основната концепция на играта.

Историята на “Shadowlands” се развива непосредствено след събитията от “Battle for Azeroth” и представя идеята за един задгробен живот, в който сраженията и приключенията едва започват

Overwatch 2 

“Overwatch 2” е продължение на серията “Overwatch”, но ще съдържа нови герои и геймплей режими, възможност за PvE кампании, както и нови PvP карти, модове и герои.  Играта все още е в ранен етап на създаване, така че все още не е ясно кога ще излезе на пазара.

Тагове: , , , , , , , , , , , ,