25 април, 2024

Ако изпратите снимка на лицето си на производителната компания Geomiq, имате възможност да спечелите 125 000 $. Ако това изглежда съмнително, то трябва да знаете, че няма нищо страшно в това предложение – просто вашето лице ще бъде използвано за визията на изцяло нова серия роботи. 

За сега не се знае много и се пази известна секретност на проекта, но това, което се спекулира из интернет пространството и медиите е, че неизвестна компания е наела Geomiq за тази цел, но на този етап предпочитат да останат анонимни, за да не се компрометира проекта. Подготовката за новата серия роботи се движи от пет години и се очаква през 2020 г. официално да бъде даден стартът на производството. 

Очевидно това не е стандартна молба и поради тази причина ние я правим публична, така че да намерим правилния човек. Дизайнерът осъзнава, че това е много сериозно предложение, за това предлага да заплати 100 000 паунда за правата на правилното лице,” пише на официалната страница на Geomiq.

Всъщност изглежда, че идеята е благородна. Мисията на хуманоидните изобретения ще бъде изцяло хуманитарна – компания на самотни възрастни хора. Именно поради тази причина, интересът на проекта е изцяло фокусиран върху приятни, любезни, позитивни и приятелски настроени лица. Ако членуване в националистическа групировка – по-добре не изпращайте снимка на вашето лице, защото тези 125 000 $ не са предопределени за вашия джоб. 

Ако сте човек, доволен от лицето си, може да изпратите снимки на имейл: [email protected]

 

Тагове:
Author