19 април, 2024

Форум по роботика и автоматизация събира българската технологична екосистема, за да отговорим в пълнота на въпросите – произвеждат ли се роботи в България и има ли екосистема в сферата на роботиката у нас. Професионална асоциация по роботика и автоматизация (ПАРА) направи проучване, което показва интересни български успехи в сферата на роботиката.

За да могат представители на всички тези страни за първи път да се съберат заедно, от асоциацията, съвместно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организират Robotics Strategy Forum 2019. Форумът ще се проведе на 22 октомври в Inter Expo Center, като освен горепосочените факти, посетителите ще имат възможност да научат още много за развитието на роботиката и автоматизацията в България.

Събитието ще има три тематични направления: лекционни панели, експо зона и време за бизнес контакти. От PARA възманеряват да използват експертните препоръки, за да изготвят пътна карта за развитието на робо сектора у нас.

Всички заинтересовани от развитието на сектора у нас могат да се присъединят безплатно, но се изисква регистрация, която може да се направи тук.

Тагове: , , , ,