25 април, 2024

Организаторите на Sofia Game Night – Goethe institute и Game Dev Summit предоставят безплатен щанд на всяка българска game dev компания, независимо студио или създатели на настолни игри

На 2-ри ноември, за трета поредна година ще бъдат обединени българските създатели на игри, под общото наименование Games Made in Bg и като част от второто издание на Sofia Game Night, организирано с подкрепата на The Stars Group. 

Сред изложителите присъстват големи студиа от бранша като Imperia Online, XS Software и Creative Assembly, но също и успешни инди компании като Seven Bulls, Dreamteck, Kipi Interactive и др. 

В тазгодишното издание, освен създатели на видео и настолни игри, в изложението, което ще се проведе в Goethe institute на ул. “Будапеща” 1, ще се включат организации и институции с пряко отношение в развитието на сектора у нас. Това са Софийски университет “Свети Климент Охридски” с екипа на магистратурата “Дигитални медии и видео игри”, Sofia Investment Agency и др. 

В рамките на Games Made in Bg посетителите ще имат възможност да се запознаят и тестват най-новите български разработки, както и да научат повече за процеса по тяхното разработване, а самите компании да се срещнат директно със своята публика. 

Ако сте част от тази индустрия и имате какво да покажете – свържете се с екипа на Sofia Game Night, за да получите безплатен щанд. Краен срок за участие: 15 октомври тук.

Тагове: , , , , , , , ,
Author