25 април, 2024

Във време, в което служебните ангажименти заемат 80% от времето ни, ергономията става все по-популярна. „ChairPro“ е марка, чиято основна философия е да осигурява ергономична грижа за всички в офиса, така че да гарантира превантивна, надеждна и ефективна работна среда. Тя трябва да бъде гъвкава и да се адаптира към нуждите на работещия. Нейните основни компоненти са предметите, с които влизаме в пряк контакт, работейки.

Какъв офис стол?

Офис столът трябва да се съобразява с ръста на седящия. Това се постига с функцията, която някои столове притежават, за промяна на височината на седалката и облегалката, както и опцията за увеличаване или намаляване на дълбочината на седалката. Заложете на стол с лумбална опора и подглавник, които да са регулируеми, за да се поддържа S-образната форма на гръбначния стълб. Подлакътниците е хубаво да се настройват във височина и дълбочина, за да предотвратят напрежение във врата и ръцете. Пример за внедряване на най-ново поколение технологии в един офис стол са иновативните модели „Contessa II“, „Sylphy“ и „Sabrina“ на японския производител на ергономични столове от най-висок клас „Okamurа“.

Адаптивна работна повърхност

Според изследванията, служителите трябва да сменят позата си от седнало до изправено положение на всеки 30 минути. Регулируемото бюро позволява редуване на седнала, полу-седнала и изправена позиция, което се отразява благоприятно на опорно-двигателния ни апарат, позволявайки ни да се раздвижваме често. Електрическите регулируеми маси модели „ChairPro 1“ и „ChairPro 2“ осигуряват това, като дори напомнят за смяна на позата с аларма. Ергономията дава комфорт и здраве в офиса. Тя е дългосрочният план за здраве, концентрация и ефективност в работната среда.

ChairPro България
Шоурум: бул. „Цариградско шосе“ 149
За контакт: 0700 10 750
www.chairpro.bg

Тагове: , , , , ,