23 април, 2024

През последните няколко години Unity развива активно обществените си амбиции да бъдат компания от съществено значение за клиентите извън гейминга. Един от по-интересните случаи на използване на енджина да прави rending в реално време е за други компании да обучават свои системи във виртуална среда. Това се превърна в ключова част от работните процеси за фирмите, свързани с роботика и самоуправляващи се автомобили, които изграждат технологии, които трябва да бъдат обучавани многократно при постоянно променящи се обстоятелства.

Unity обявиха, че създават специален продукт за тези случаи, наречен Unity Simulation. Понастоящем продуктът е в затворена бета версия, но позволява на клиентите да пускат симулации с облак благодарение на партньорство между Unity и Google Cloud.

По-големите клиенти вече използваха Unity за подобни проблеми, но те го правеха със собствен хардуер. Unity Simulation разчита на Google Cloud за провеждането на тези паралелни тестове и може да го направи малко по-лесно за малките клиенти, които искат да използват тестовете във виртуална среда.

Тагове: , , , ,