19 април, 2024

През последните години наблюдаваме, че Playstation, Xbox и Nintendo са в спорно импровизирано състезание за любимец на геймърите и за най-много продажби. Nintendo Switch има набира сериозна преднина в момента, но все още заглавията не са толкова много. Въпреки че може би тази есен всичко ще се промени.

Това отне само три години, но Overwatch ще се играе на Nintendo Switch следващия месец – и ще има контрол на движението. Nintendo потвърди по време на Nintendo Direct в сряда, че Overwatch ще бъде пуснат на Switch на 15 октомври. Феновете на популярния shooter отдавна се надяват на Switch порт, тъй като това е единствената основна платформа без Overwatch – и сега най-накрая се това се случва.

Друга новина, която се превърна в хита на седмица в Twitter, е партньорството между Super Smash Bros. и Undertale. Това определено е още една точка за Nintendo и конкуренцията тази есен ще трябва да отговори много сериозно. Мислим, че този туит обяснява накратко какво се случи с феновете по време на Nintendo Direct:

Тагове: , , , , , , , , ,