26 април, 2024

1051 разработчици на софтуер се включиха в националното проучване на DevStyleR за заплащането и условията за работа в технологичния бранш през 1-вия ден, като отговориха на въпросите в анкетата. 

Инициативата на DevStyleR e първото независимо проучване, свързано със заплащането, бонусите и условията на труд в сферата на разработката на софтуер в страната, което се провежда сред заетите в сектора, а именно софтуерни разработчици и професионалисти.

Чрез анкетата си DevStyleR дава “думата” на “двигателя” на софтуерната индустрия в страната. Получените резултати ще бъдат съпоставени с официалните данни от НСИ, както и с проучвания, в които източници на данните са софтуерните компании в страната. 

@Всички участници

Благодарим ви за активното участие и позиция!

Екипът ни получи много и различни предложения за въпроси, позиции и компании, които да бъдат добавени към анкетата. Градивната критика от дивелъпърите и интереса към проучването ни от вас са доказателство, че правим нещо смислено, което е от значение за специалистите от бранша! 

А вие включихте ли се?
Към анкетата “Заплатите в софтуерния бранш”

Напомняме, че анкетата има за цел да достигне до мнението на софтуерните разработчици по актуални теми като нивото на заплатите, удовлетвореност от условия и най-добър работодател. Ако Вашето работно място липсва в проучването ни, моля пишете ни до [email protected] 

Свържете се с нас и в случай, че искате да подкрепите най-актуалното проучване в IT сектора с награди за нашите участници!

Тагове: , , , , , , , , , , ,