25 април, 2024

Геймърите стават по-палави от обикновено през лятото! Valve публикува месечен доклад за най-продаваните игри през юни и макар списъкът да е съставен предимно от познати и скорошни издания, една игра провокира на първото място. Целта на играта е да легнете с хората, които създадете.

Valve вече позволява почти всичко в магазина им, дори секс игри. Уговорката е, че докато всичко може да бъде продадено, създадените за възрастни трябва да бъдат обозначени като такива. Тези игри също не могат да се видят, освен ако не сте влезли и имате подходящи настройки.

Снимки: ILLUSION, Japan

Всъщност тези игри изглеждат доста добре, ако Koikatsu Party е някаква индикация. Играта се налага перфектно и дори можете да коригирате почти всичко по героите си. Любопитно е, че играта се уповава силно върху стереотипа на маниак, който предпочита 2D момичета пред действителните жени. Няма да навлизаме в детайли…

В коментарите за играта потребители на Steam пишат “Приятелите ми вече не говорят с мен”. „През цялото време играеха ужасни надценени h-flash игри, опитвайки се да инсталираме медеца на игрите – всичко това доведе до това“, пише друг потребител. Автори на играта са японското гейминг студио ILLUSION, които се радват на много високи ревюта за играта, колкото и да е странно това.

Трябва да се отбележи, че геймърите трябва да си изтеглят нецензурирания пач от официалния сайт на студиото. Но най-притеснителното е, че Steam започва да предлага все повече секс игри и със сигурност това ще доведе до проблеми за гейминг платформата.

Тагове: , , , , , , , , ,