19 април, 2024

Едва ли има геймър, който не се е надявал да види презентация на Half-Life 3, да гледа геймплей за нов Evil Within или продължение на Skyrim. E3 покри очакванията на гейминг обществото, въпреки че тези заглавия не бяха сред обявените.

Силен панел направиха EA, дори без да правят пресконференция. В панела разкриха, че FIFA 20 ще получи нов режим на уличния футбол, наречен Volta Football. И най-накрая трябваше да видим кадри от геймплея на предстоящия Star Wars Jedi: Fallen Order.
Има нови карти за Battlefield V, a Madden 20 получава нов режим на кампанията. Apex Legends също стартира на E3 и се очаква да излезе още през юли.

Нямаше я новата версия на Nintendo Switch на E3 2019, но все пак получихме няколко заглавия от компанията, които са интригуващи. Хитът на вечерта беше тийзърът за продължението на The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Останалите заглавия бяха Luigi’s Mansion 3, Animal Crossing: New Horizons и ремастърът на The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

Sony липсваше на Е3, но въпреки това се насладихме на много култови моменти.

Doom Eternal е основната игра на Bethesda, за която всеки говореше. Въпреки това, по време на пресконференцията на компанията, също обявиха няколко нови заглавия във формата на Deathloop и Ghostwire: Tokyo. Имаше и нови кадри на Wolfenstein: Youngblood и нова мобилна игра Commander Keen за iOS и Android. Идва нов пакет за разширение Fallout 76: Wastelanders, който ще ги добави към играта.

Ubisoft организира голяма пресконференция, като Watch Dogs беше звездата. Друга екшън игри сред обявените бяха Ghost Recon: Breakpoint и мобилната Elite Squad.

Проектите на Xbox очакваме през 2020, които предизвикват големи очаквания. Особено внимание трябва да се обърне към Blair Witch, която много прилича на Resident Evil 7. Много неща се случиха на сцените на Е3, но може би прекалено много специално внимание се обърна на гостуването на Киану Рийвс, който представи заглавието Cyberpunk 2077.

Въпреки липсата на някои големи имена на Е3, събитието със сигурно покри очакванията. Наистина се обяви контролера на Xbox One Elite Series 2 и наистина няма да има скоро PS5, но това бяха дни пълни с щастие за гейминг общество.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,