18 април, 2024

Отборът VENTURI Formula E и Acronis, световен лидер в киберзащитата, обявиха подписването на многогодишно технологично партньорство. Съгласно споразумението, Acronis ще стане официален партньор на отбора VENTURI Formula E, предоставяйки иновативни решения за киберзащита, за да подобри сигурността и гъвкавостта  на данните и да създаде по-ефиктивен работен процес.

Чрез новото партньорство отборът VENTURI Formula E ще се възползва от пълния набор от услуги по киберзащита на Acronis, включващи най-модерна хибридна облачна инфраструктура, възстановяване на данни след бедствие, синхронизиране и споделяне на файлове, блокчейн идентификация и услуги по електронен подпис, анти-малуер защита – всяко от които може да се управлява от единична, интуитивна конзола.

Отборът VENTURI Formula E генерира до 20GB данни на всяко тяхно състезание. Като част от новото партньорство с Acronis, всички тези, както и други данни на отбора ще бъдат напълно защитени от модерни кибер заплахи, оставайки лесно достъпни от всички точки на света. Резултатът ще помогне да се подобри скоростта и сигурността на операциите им.

Acronis ще използва най-модерните възможности на изкуствения интелект, за да помогне за по-точното прогнозиране на способностите на състезателния отбор и да увеличи  коефициента на справяне с неочаквани събития в уникалната, силно рискова състезателна среда на Formula E.

“Радваме се да приветстваме Acronis в семейството на VENTURI. Споделяме еднакви ценности и разбирания, когато става дума за следване на технологични иновации. Има множество начини, по които партньорството ще даде моментални преимущества в реално време за екипа на отбора. При моторните спортове представянето е всичко – Formula E не е по-различна в това отношение и ние постоянно ще се стремим към най-новите технологии и решения във всяко отношение. Доволни сме, че имаме възможността да работим с всепризнат лидер в индустрията като Acronis и очакваме дълготрайно и взаимополезно партньорство.” каза Сузи Уолф, ръководител на VENRURI Formula E.

“Технологията на Acronis съответства на изискванията за ефективност и сигурност на отбора, покривайки всички аспекти на киберзащитата. Елиминирайки всякакви тревоги, свързани с безопасността или достъпността на данните, можем да помогнем на отборите да се фокусират върху постигането на максимални резултати на пистата. Горди сме да бъдем официален партньор на отбора и очакваме дългогодишно, успешно партньорство с екипа,” каза Дан Хейвънс, Growth Officer в Acronis.

Чрез използването на иновативни технологии като изкуствен интелект и блокчейн, Acronis гарантира, че решенията са базирани на Петте вектора на киберзащита – безопасност, достъпност, поверителност, идентификация и сигурност на данните (SAPAS). Тези решения ще помогнат на отбора да предпази данните си, както на пистата, така и в централното управление на отбора в Монако.

Тагове: , , , , , , , ,