25 април, 2024

E3 наближава и целият свят очаква предложенията от гейминг компаниите. През последните две седмици чухме слухове за игри като например “Watch Dogs 3: Legion”. Има слухове за нов “Fable”. Геймърите от цял ​​свят се събират, за да видят какво следва за конзолите, джобните компютри, персоналните компютри, мобилните телефони и всичко останало. Дори се говори за нов Elite Controller и Playstation 5.

Sony PlayStation може би пропуска E3 2019, но компанията загатна за подробности за следващата конзола – PS5. Очаква се да се направят 8K игри за следващото поколение.

Nintendo е далеч от конзолата си, но със сигурност очакваме нови и стари заглавия за Switch. Все още е слух, че ще видим новия Nintendo Switch. И все пак следващата седмица в Лос Анджелис ще се види много.

Фокусът на гейминг обществото определено е върху “Bethesda”, но все повече нови компании започват да се появяват на пазара. Има голям шанс да видим новия “Evil Within”, като се има предвид, че създателят на поредицата ще присъства на събитието. В същото време “Wolfenstein III” е потвърден. “Prey 2”? Ще видим.

 

Очакваме да се разкрият всички карти и да се насладим на новите предложения!

Тагове: , , , , , , , , , , ,