16 април, 2024

Колата на Джим Ауто BMW отново се оказа най-здравата и подготвена кола за Луда
надпревара 2019 г.

Автомобилът победи на финала Камикадзето с „Москвич“, а VW Polo на Еко Той се класира за финала, но механиците не успяха да го поправят след големите щети в полуфинала, в който се изправи срещу VW Vento на Мегапартс, Opel Vectra на Владимир Мантата и Citroen на Ауто Сот. В тази серия бе дисквалифицирано Vento-то за опасен удар във в шофьорската врата на противник а по-късно той заедно с Opel-а на Дженесър Ауто и BMW-то на Жоро от Мирафиори участваха в битката на лошите момчета, извадени от състезанието поради удар във вратата на противник. В първия полуфинал спечели Джим Ауто, а в третия Москвича срещу зрелищно блъскане с Opel-а на Шуки Ауто.

Преди финала на арената се появиха звездите Дидо от Д2 с Peugeot, Спенс с Mercedes 124, актьорът Ники Станчев и Жокера. Само след един рунд водещият от предишния ден Станчев, отстъпи микрофона на рапъра Играта освободи колата си и в нея седна Монти от Айс Крийм. Дидо и Спенса направиха невероятна битка, а с влизането си Монти засили своето Ford Ka в Дидо и автомобилите отпаднаха.

 

Финалът бе много драматичен и двамата претенденти дълго време се надлъгваха кой ще успее да нацели с подсилващите си гради гумите на опонентите. По-честите удари в задната част така и не определиха победител, докато накрая Джим Ауто не нанесе решаващия удар спечели голямата награда на състезанието – автомобил Smart. А вторият – розовият Москвич и пилотът му – Камикадзето си тръгна с чисто нов… матрак. Всички участници получиха подаръци – автокозметика.

Тагове: , , , , ,