23 април, 2024

Борбата на гласовите асистенти не стихва и за трона се борят Siri, Cortana, Google Assistant и Alexa. През последната седмица от Google отново дадоха високи заявки за новите умения, които предстои да ни разкрие техният усъвършенстван асистент. Тази вълна залива всички и все по-често наблюдаваме компании, инвестиращи сериозни суми в AI, който да автоматизира процеса на комуникация. Но как да разработим успешен и наистина полезен асистент?

Е, Cisco ще ви подаде ръка и влиза в играта с MindMeld Conversational AI Platform и нейният отворен код и удобни tool-ове за улеснение на всички дивелъпъри. Платформата представлява Machine Learning framework, базиран на Python и ще бъде достъпна за всички с гайд за управление наречен “Conversational AI Playbook”.

Снимка: Cisco /MindMeld

Новите възможности на Cisco предлагат отлични ресурси за разработка на по-добър софтуер в DevNet платформа, където всеки може да получи достъп до най-актуални алгоритми за машинно обучение и рационализирано управление на големи групи данни за обучение, тренировъчни данни и модели и ресурси в помощ на по-добро автоматичното разпознаване на реч (ASR). Мерси, Cisco!

Тагове: , , , , ,