24 април, 2024

В благотворителното състезание #SpoDari DRIVE участниците на компанията Playtech са IT специалисти с опит над 10 години. Те представиха отбора и мотивацията си.

Ще изброите ли няколко причини за включването Ви в състезанието? Каква е мотивацията Ви?

Обичаме да се предизвикваме, а досега не сме участвали във формално картинг състезание. В случая ни мотивира и това, че освен да се позабавляваме, можем да подкрепим една истински благородна кауза.

Кои са участниците, с които се включва отборът Ви?

Николай Гавраилов – Java developer – стаж 10 г.,
Радослав Пенчев – Product Manager – стаж 12 г.,
Живко Милев – Capacity Manager – стаж 13 г.,
Стефан Шатов – QA Engineer, стаж 10 г.

Спортувате ли активно? Обичате ли високите скорости?

Наскоро имахме фирмено обучение за шофиране при рискови обстоятелства, а сега ни е интересно да видим как ще се представим и на картинг пистата. Иначе и четиримата сме активни личности – Стефан се занимава с фитнес и сноуборд, Живко играе футбол, Ники също (той се подвизава и в народните танци), a аз играя баскетбол, катеря планини и тичам редовно.

С какво се занимава компанията Ви?

Разработваме приложения за геймблинг индустрията. Всъщност сме водещият и най-голям доставчик на такъв софтуер, а сред нашите клиенти има “blue chip” компании, като William Hill и Bet365. Българският ни офис е фокусиран върху покер и казино сегментите от бизнеса на компанията.Бихте ли се включили отново и в бъдещи спортни инициативи?
Определено бихме се включили, особено ако отново състезателният елемент е съчетан с благотворителния. Ще е страхотно да се създаде състезателна IT лига.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,