19 април, 2024

Вчера (09.04) от 17:30 в Sofia Youth Innovation Lab се проведе финалното занятие на безплатната обучителна инициатива Media Academy. На него част от курсистите, които достигнаха до финала на курса, представиха свои проекти по предварително подготвени задания от екипа на DevStyleR.

Темите, които бяха представени на последното занятие, бяха в духа на технологичната медия, като някои от най-интересните заглавия бяха – “Смарт градове – бъдещето пред нас”, “Образование 4.0”, “Роботи с добри души”, “Поколенията и технологиите – вчера и днес”, както и “Технологичните професии – предизвикателство в бъдеще време”.

През последните няколко месеца в рамките на обучителния проект Media Academy, курсистите получиха практически знания и ценни съвети в посока развиване на професионални умения в медийната сфера. В академията се включиха начинаещи и напреднали от всички възрасти, с интерес към създаване на съдържание и установяване и поддържане на връзки с обществеността.

Щастливи сме, че днес проектът има и своите първи реализирани курсисти в медийната сфера. Благодарение на програмата всички те получиха добра теоретична и отлична практическа подготовка от най-добрите в сферата, а някои от техните материали вече са публикувани и в страницата на DevStyleR.

С последното задание финалистите демонстрираха високо ниво на умения за подготвяне на увлекателно съдържание и атрактивна визия, SEO оптимизация и работа със социалните медии. Съвсем скоро ще споделим някои от техните работи в нашия уебсайт, затова очаквайте…

Благодарим на нашите партньори от Столична община за предоставеното творческо пространство, както и на всички участници за блестящите резултати! Всички, които искат да се включат в предизвикателството Media Academy, могат да следят DevStyleR за следващото издание на инициативата.

Тагове: , , , ,