18 април, 2024

На 28 март в Технически университет – София се проведе финала на осмото издание на BEST Engineering Week. Събитието е дело на организацията на студентите по технологии BEST Sofia, която има за цел да срещне амбициозни младежи с реалната работна бизнес среда.

В инициативата се включиха редица успешни технологични компании, които подготвиха специална задача за участниците. Студентите имаха за цел да работят по реален бизнес проблем и в рамките на един ден да посетят компанията и с отборни усилия за разрешат поставения им казус. В рамките на седмица се състезаваха общо 120 студенти, чията работа бе разделена в две категории – Team Design, решаване на техническа задача с краен резултат работещо устройство, и Case Study, анализиране и разрешаване на реален проблем.

В ролята на медиен партньор на събитието, екипът на DevStyleR отрази награждаването на отборите, които се осмелиха да приемат предизвикателството! Компаниите, които се включиха са Melexis, GTT, Siemens, UniCredit Bulbank, Coca-Cola HBC, Liebherr, Volvo, Melon, IBM, SBTech, LEM и DXC Technology.

Вижте избрани моменти в галерията със снимки по-долу.

Тагове: , , ,