25 април, 2024

DevStyleR стартира нова рубрика с видео обяви. Всички читатели на технологичната медия вече ще могат по нов начин да се запознаят със свободните позиции, свързани с разработка на софтуер. Така DevStyleR става единствената специализирана медия в бранша, не само у нас, но и в световен мащаб, която създава и поддържа обяви с видео съдържание.

Новият формат дава възможност на компаниите да разкажат повече за отворените позиции, да покажат атмосферата на офиса, да позволят на кандидатите за работа да се запознаят виртуално със своите бъдещи колеги. От друга страна видео обявите позволяват на кандидатите да усетят духа на компанията дори само с едно гледане и да направят своята преценка.

Дотук с официалния PR 🙂

Ние от екипа на DevStyleR, заедно с нашите домакини, ще надникнем в офисите на едни от най-успешните компании в бранша!

Какво търсят дивелъпърите – това научихме до този момент благодарение на всички разработчици, за които ви разказахме в DevStyleR. Но какво предлагат компаниите? Атрактивно заплащане, стабилна работа, разнообразие от проекти, гъвкаво работно време, повече възможности за развитие…

Нямаме търпение да ви покажем какво сме ви подготвили, затова очаквайте скоро още едни от най-добрите професионални предложения!

Тагове: , , ,