20 април, 2024

Предстоящите технологични събития са много разнообразни и интересни. Вижте кои са те:

dx TechTalk & The Art of FinTech
21 март 2019 г. 19:00 ч. | Bulevard „Bulgaria“ 109, 1404 Manastirski Livadi

dx TechTalk е поредица от събития за безкрайното любопитство на разработчиците и IT ентусиастите. Ако говорите за FinTech, разработването на софтуерни решения за капиталовите пазари и / или просто да се свържете с хора с еднакви мисли в неформална обстановка

Django meetup – Balkan edition

22 март 2019 г. от 18:00 ч.| Puzl CowOrKing

Супер новина за феновете на Django! Първата среща за тази година на технологичната група Django Bulgaria ще се проведе на 22 март и ще бъде много различна! Мийтъпът ще бъде посетен от специални гости – технологичната общност Python Belgrade!

Ден на маратонката

22 март 2019 г.

На 22 март ще празнуваме Деня на маратонката. Всеки може да се включи със снимка от офиса си в “Ултра-Мега-Гига-Якото Маратонково предизвикателство“ на DevStyleR. “Денят на маратонката” се организира от Бенефит системс България, а Алиция Любенов, маркетинг мениджър в компанията, разказа защо този петък трябва да обуем спортните обувки и да покажем грижа за физическото си състояние.

FMI{Codes}: Code for Automation

22-24 март | FMI

FMI{Codes} е хакатонът, който се провежда във Факултета по математика и информатика на Софийски университет. Участието е отворено за студенти от цялата страна и е напълно безплатно. Състезанието е отборно като всяко издание има своя тема, по която отборът разработва своя проект. Тази година темата е “Code for Automation”.

BEST Engineering Week

28 март 2019 г. | Technical University Sofia

BEST Engineering Week (BEW) е инженерно състезание, в което студенти се срещат с подходяща за тях компания и ще имат възможност да покажат своите умения в реална работна среда. Финалът ще е на 28 март.

Тагове: , , , , , ,