20 април, 2024

Валентина Кожухарова започва работа в SiteGround през 2015 година. Преминава през различни роли в отдел “Човешки ресурси” на компанията, като в момента заема длъжността “Мениджър, човешки ресурси”. Има магистър по “Трудова и организационна психология”, а в момента е докторант по “Икономическа психология”. Има 12 години опит в сферата на човешките ресурси. Майка е на близнаци. В специалното издание Жените Лидери в #TECH Индустрията Валентина споделя за своя кариерен път, предизвикателствата, които среща в технологичния свят, за силата на мечтите и много други интересни моменти.

Всеки трябва сам да извърви своя път. И да се надяваме, че грешките ще бъдат по-малки. Животът ще научи 20-годишното ми аз на всички важни уроци – споделя Валентина.

Цялото интервю с Валентина можете да прочетете в специалното издание Жените Лидери в #TECH Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyler – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR