19 април, 2024

Разположен на брега на Черно море, курортът Албена съчетава уникална комбинация от море, пясък, зеленина и спокойствие. Този идиличен рай, наричан „Долината на пролетта“ от древните траки и „Гераниум“ – здраве, от римляните, символизира здравето и младостта. Повече от 50 години Албена е предпочитано място за почивка на милиони туристи по света, благодарение на златния пясък, безкрайната плажна ивица, спокойното и красиво море, чистия въздух, уютните хотели и традиционното българско гостоприемство.

Комбинацията от всичко това е и причината курортът Албена да бъде избран за провеждането на лятното издание на Java2Days 2023 от 27 до 29 юни. Събитие, което съчетава полезното с приятното и събитие, което няма аналог.

Java2Days обещава не само да представи най-новите идеи в областта на разработката на Java, но и да осигури незабравимо преживяване за участниците, потопени в красотата и спокойствието на Албена.

Присъединете се към Java2Days 2023 и се насладете на обогатяващата комбинация от най-съвременни дискусии за Java в спиращата дъха обстановка на курорта Албена.

Регистрирайте се сега тук и станете част от това незабравимо преживяване.

Повече подробности около събитието можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IO Albena Resort: the Perfect Place for Java2Days 2023

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR