24 април, 2024

Пенка Бочева е Head of Data Delivery Management for Financial Institutions в EPAM Bulgaria. Присъединява се към екипа на компанията от Bank of Montreal в Канада, където е заемала ролята на Директор “Анализ на данни, роботика и AI” и ръководила големи екипи. Заради постиженията си Пенка е избрана заедно с шест други дами за престижната канадска награда “Data Leader of the Year 2022” от поредицата “Women in Information Technology Canada”. За специалното издание на DevStyleR Жените Лидери в #TECH Индустрията, Пенка споделя повече за своята роля в компанията, важните качества и умения, които всяка една дама, която заема висока позиция трябва да притежава и за страховете на жените в технологичния свят.

“Мило мое Аз, осъзнай страховете си, за да разбереш колко широк става диапазонът за осъществяване на твоите желания.” – споделя Пенка.

Цялото интервю с Пенка, можете да прочетете в специалното издание Жените Лидери в #TECH Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyleR – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR