19 април, 2024

Sonatype представи нови продуктови възможности като част от платформата, съобщава Devops Digest.

Тези подобрения имат за цел да предоставят на организациите по-големи възможности за персонализация, по-ясен контекст на сигурността и по-голям организационен контрол, давайки възможност на екипите от разработчици и техните организации да доставят иновативен софтуер по-безопасно, по-бързо и в по-голям мащаб.

Новите продуктови функции, които са добавени имат за дел да се подсили платформата за управление на веригата за доставки на софтуер на Sonatype. Подобренията включват:

– Усилено управление на политиките за сигурност: Определяне на приоритети и максимизиране на усилията за отстраняване с интелигентно създаване и управление на политики в Sonatype Lifecycle, което гарантира, че най-силно въздействащите уязвимости в сигурността се отстраняват първи.

– По-задълбочени прозрения и сравнителен анализ: Ефективно вземане на решения с помощта на патентовани, базирани на данни прозрения, като се използват подобренията на Sonatype Lifecycle като Migration Scorecards, Nudges and Anomalies и Stack Divergence.

Останалите подобрения можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOSonatype Announces New Features for Better Software Delivery

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR