19 април, 2024

Amazon пусна платформа за изкуствен интелект за бизнеса Amazon Bedrock, която има за цел да предостави на клиентите на Amazon Web Service набор от генеративни инструменти за изкуствен интелект, с които могат да се създават чатботове, да се генерира и обобщава текст и да се класифицират изображения въз основа на команди, съобщава MarkTechPost.

Потребителите на Bedrock могат да изпълняват задачи, като избират от набор от модели за машинно обучение, наречени „модели на основата“, включително Jurassic-2, Stability AI’s Stable Diffusion и Amazon Titan.

Amazon Bedrock позволява на потребителите да определят най-подходящия модел за своите специфични нужди. Интегрирането и внедряването на тези модели в приложенията може да се осъществи безпроблемно, като се използват познатите инструменти и възможности на AWS, включително функциите на Amazon SageMaker ML като експерименти за тестване на различни модели за ефективно управление на FM в мащаб.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOAI Race: AWS Has Created an AI Platform Offering Many Features

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR