16 април, 2024

vFunction обяви наличието на vFunction Continuous Modernization Manager (CMM) – инструмент за непрекъснато наблюдение, откриване и определяне на проблемите с изместването на архитектурата на приложенията, преди те да доведат до срив на техническия дълг.

vFunction CMM дава възможност на софтуерните архитекти да откриват и отстраняват аномалии в архитектурата на приложенията, да определят архитектурните основи и да задават прагове. vFunction CMM се присъединява към vFunction Assessment Hub и vFunction Modernization Hub като най-новия продукт на платформата за модернизация на приложенията на компанията.

В най-новата версия на vFunction Modernization Hub са и добавени възможности за съвместна работа, за да могат архитектите и екипите за модернизация по-лесно да работят заедно. Новите анализи също така определят най-високите класове технически дълг, за да се фокусират приоритетите за рефакторинг. vFunction Assessment Hub е добавил ново табло за оценка на много приложения, за да анализира техническия дълг в широко портфолио от приложения.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOvFunction Expands its Application Modernization Platform

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR