20 април, 2024

Samsung Electronics отбелязва 10 години от старта на първия Galaxy S, представяйки нова линия първокласни смартфони: Galaxy S10. С четири нови уникални устройства, линията Galaxy S10 е проектирана да посрещне специфичните нужди на пазара на смартфони днес. Всяко устройство вдига сериозно летвата със сериозно иновации в дисплея, камерата и производителността – все характеристики, от които потребителите се вълнуват най-много.

Иновативен дисплей:
Galaxy S10 притежава най-добрия екран на Samsung до този момент, както и първият в света динамичен AMOLED дисплей. Дисплеят осигурява ярко цифрово съдържание, а с помощта на динамично картографиране на тоновете ще имате достъп до още по-широк спектър от цветове за блестяща, реалистична картина. Благодарение на своя TÜV Rheinland-сертифициран дисплей Eye Comfort, дисплеят редуцира синята светлина, без да разваля качеството на картината.

Дигиталният AMOLED дисплей на Galaxy S10 включва и първия по рода си вграден ултразвуков скенер за пръстови отпечатъци, който разчита 3D контурите на вашия физически отпечатък. С първата в света сертификация на биометрични компоненти FIDO Alliance, това следващо поколение биометрично удостоверяване осигурява абсолютна сигурност.

Подобрена камера:
Galaxy S10 предлага ултраширок обектив с 123-градусово поле на зрение, подобно на човешкото око, така че да обхване всичко, което виждате. Към него компанията добавя и супер стабилен и висококачествен видео запис, благодарение на нова технология за цифрова стабилизация. Освен това, както предните, така и задните камери могат да заснемат до UHD качество, а задната камера ви дава гъвкавост да записвате в HDR10 + 6.

Благодарение на добрите си невронни процесори (NPU), смарт функциите са още по-добри и така ще можете да получите професионални снимки, за които си струва да споделяте, без да се налага ръчно да избирате разширените настройки на камерата. Scene оптимизаторът пък вече може да разпознава по-точно и сам дава препоръки за композиране, така че можете да направите най-добрата снимка.

Други иновации:
Samsung представи и новия Wireless PowerShare на Galaxy S10, който позволява лесно зареждане на смартфона със сертификат Qi и други съвместими устройства. В допълнение, Galaxy S10 може да зарежда себе си и второ устройство едновременно чрез Wireless PowerShare, докато е свързан с обикновено зарядно устройство.

Новият AI софтуер на Galaxy S10 автоматично оптимизира батерията, CPU, RAM и дори температурата на устройството въз основа на това как използвате телефона си и продължава да се учи и да се подобрява с времето. Използвайки възможностите на AI, Galaxy S10 също така научава как използвате устройството си с цел по-бързо стартиране на най-често използваните приложения.

Смартфонът идва и с интелигентен Wi-Fi, който позволява непрекъсната и сигурна връзка чрез безпроблемно превключване между Wi-Fi и LTE. Друго преимущество е, че той ви предупреждава за потенциално рискови Wi-Fi.

Bixby се стара да направи живота ви по-лесен. С предварително зададени и персонализирани рутинни процедури (например ежедневното ви шофиране към работа), които са персонализирани според вашите навици, Galaxy S10 прави нещата по-опростени, като автоматично намалява докосванията на устройството през деня.

С Galaxy S10 5G потребителите в 5G мрежата могат да изтеглят цял сезон на телевизионно предаване за минути, да играят графични игри с богати графики без почти никакво забавяне, да се наслаждават на подобрени VR и AR и да поддържат връзка с приятелите и семейството си чрез лайв 4K видеоразговор.

Източник: Samsung Newsroom

Тагове: , , , , ,