20 април, 2024

Състезанието по картинг за всички ентусиасти от IT сферата избра своята кауза. #SpoDari е инициативата, по която ще се организира състезанието. #SpoDari идва от “спортувай” и “дарявай”. Идеята на инициаторите е, че чрез движението ние се зареждаме, движението ни мотивира, движението ни прави по-усмихнати и позитивни, а ако работното и домашното ни ежедневие не ни раздвижват достатъчно, трябва да се постараем, за да сме жизнени и здрави.

Благотворителната кауза на #SpoDari е набиране на средства за организиране на спортни лагери за деца с онкохематологични заболявания. От 2013 г. Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ води деца на Международни игри на победителите в Москва. Това събитие е една уникална спортно-рехабилитационна програма, която помага на децата да върнат своята увереност и да намерят много приятели. Тези игри са празник на живота и триумф над ограниченията. През 2019 г. в България ще се проведе Национален етап на игрите, организиран от Сдружението с намерение да стане ежегодна традиция. Защото „след историята на болестта, започват историите за победите“.

Всички тех компании могат да сформират отбори и да се включат в състезанието. Ако компанията ви не успее да организира отбор, можете да се включите индивидуално, а ние ще намерим вашия състезателен екип.

Тагове: , , , , , , ,