19 април, 2024

Microsoft пусна новото си приложение Loop в публичен предварителен преглед, а малко след това компанията предостави приложението на организациите за инсталиране. Microsoft сподели тази информация чрез официалния си канал в социалните медии.

С това приложение екипите могат да си сътрудничат в реално време, като използват компоненти, страници и работни пространства на едно място. Потребителите ще могат да споделят съдържание от услугите на Microsoft, без да превключват постоянно между различни приложения.

Ето кои са трите ключови елемента на Microsoft Loop:
-Компоненти: Според официалния уебсайт това са градивните елементи на Loop, които позволяват лесно да се създава и споделя съдържание.
-Работни пространства: Този компонент осигурява централизиран център за съвместна работа и управление на проектите на вашия екип.
-Страници: В този компонент на приложението Loop екипът ви може да работи заедно, за да създава, редактира и споделя съдържание в реално време.

Microsoft Loop помага при организирането на всичко необходимо за един проект, в едно работно пространство.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOThe Microsoft Loop App is Now Available and Brings Many Benefits to Organizations

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR