17 април, 2024

Подразделението Manufacturing Intelligence на Hexagon стартира своята платформа за цифрова реалност Nexus, съобщава Metal AM.

Тя прилага най-новите облачни технологии с идеята да премахне пречките пред иновациите, като дава възможност на глобалните екипи да си сътрудничат в реално време през целия жизнен цикъл на продукта – от проектирането до производството и качеството – за да решават заедно проблеми, свързани с проектирането и производството, и да ускорят времето за пускане на пазара.

Целта на Nexus е да създаде „цифрова реалност“, в която хората да имат достъп до информация в реално време, в контекст и на едно място, така че потребителите да могат да вземат по-информирани решения. По този начин клиентите ще могат да свържат това, от което се нуждаят, от портфолиото си от стотици софтуерни приложения и устройства за проектиране и инженеринг, производство и метрология, както и от технологии на трети страни.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOHexagon Launches Nexus Digital Reality Platform

Тагове: , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR