18 април, 2024

Дончо Дончев се присъединява към екипа на Мнемоника като мениджър „Управление на услуги и информационна сигурност“. Той притежава повече от 15 години опит в IT сектора. Имал е ключова роля в производствени компании, финансовия сектор и телекомуникациите. Дончо Дончев има опит в сферите на информационната сигурност, мрежи и телекомуникации, процедури и регулаторна съвместимост.

В Мнемоника ще ръководи екипите, доставящи решения в сферата на киберсигурността. Завършил е Техническия университет в София, специалност „Комуникационна техника и технологии” с професионална квалификация „Инженер по телекомуникации“.

„От основаването на Мнемоника досега киберсигурността винаги е била ключова сфера от нашата дейност. Компанията е добре позиционирана и екипът редовно е сред водещите по ефективност в класацията ИКТ ТОП 100.

Вярвам, че под ръководството на Дончо екипът ще продължи да доставя висококачествени услуги. Това ще допринесе за повишаване удовлетвореността на клиентите, което е важна предпоставка за разширяване на бизнеса.

Със стратегията и плана, които имаме, съм сигурен, че ще затвърдим позициите си на водещ доставчик на решения за информационна сигурност и регулаторна съвместимост”, сподели Вихрен Славчев, съосновател и изпълнителен директор на Мнемоника.

Тагове: , , , , ,