23 април, 2024

Новото безплатно приложение няма да запази старите чатове или срещи на потребителите, които не преминат към платен абонамент.

Сега, когато Microsoft стартира услугата си Teams Premium, тя променя безплатното приложение за работа – и не всички ще бъдат доволни. На 12 април компанията прекратява съществуващата безплатна версия на Teams за малкия бизнес в полза на Teams с подобно заглавие, като наследените данни няма да бъдат пренесени. Бизнесите, които използват услугата ще трябва да плати поне за плана Teams Essentials (4 долара на потребител на месец), за да запази чатовете, срещите, каналите и друга ключова информация.

Teams Premium предлага глави, генерирани от изкуствен интелект в PowerPoint Live, и “персонализирани маркери на времевата линия за това кога напускате и се присъединявате към дадена среща”, написа Engadget по темата.

Повече по темета ще можете да откриете на международното издание на сайта ни DevStyleR.IOMicrosoft will delete data of free Teams business accounts if they don’t upgrade to paid level

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR