25 април, 2024

Предложения за филми от екипа на DevStyleR

 

DevStyleR се грижи за вашето свободно време на макс. Когато сте прочели всички статии в архива ни и търсите уюта на дома, но се чудите как да се забавлявате. Или искате да гледате филм, но не можете да изберете. Затова сглобихме този лист от няколко филма, свързани с технологиите.

UPGRADE (2018)
Развива се в близкото бъдеще, а технологията контролира почти всички аспекти на живота. Но когато Грей, който се самоопределя като технофоб, светът му се обръща с главата надолу, единствената му надежда за отмъщение е експериментален имплант на компютърния чип, наречен Стем.

SEARCHING (2018)
След като 16-годишната дъщеря на Дейвид Ким изчезва, се открива местно разследване и на делото се възлага детектив. Но 37 часа по-късно и без нито една следа, Дейвид решава да претърси едно място, на което все още никой не е гледал, където се пазят всички тайни: лаптопът на дъщеря му. В един хипер-модерен трилър, разказан чрез технологичните устройства, които използваме всеки ден, Дейвид трябва да проследи цифровите следи на дъщеря си, преди тя да изчезне завинаги.

READY PLAYER ONE (2018)
През 2045 г. реалният свят е сурово място. Единственият път, когато Уейд Уотс наистина се чувства жив, е, когато избяга в Оазис, виртуална вселена, в която по-голямата част от човечеството прекарва дните си. В OASIS, можете да отидете навсякъде, да направите всичко, да бъдете всеки – единствените ограничения са вашето собствено въображение. OASIS е създаден от брилянтния и ексцентричен Джеймс Халидей, който е оставил огромното си състояние и тоталния контрол над Oasis на победителя от тричленния конкурс, за да намери достоен наследник. Когато Уейд завладява първото предизвикателство за лов на съкровища, той и неговите приятели, известни още като Високите Пет, са хвърлени във фантастична вселена на откритието и опасността да спасят ОАЗИС.

REPLICAS (2019)
Синтетичен биолог губи семейството си при автомобилна катастрофа, но няма да спре пред нищо, за да ги върне, дори ако това означава да се изправи срещу контролирана от правителството лаборатория, полицейска работна група и физическите закони на науката.

 

БОНУС!!!

A Frustrated Software Engineer (TV Series)
“Разочарованият софтуерен инженер” е телевизионна поредица, която разкрива живота на милиони софтуерни инженери в Индия чрез героя на Parth и неговия мениджър Dassu.

 

 

Тагове: , , , , , , , ,