20 април, 2024

Днес от 18:30 в QCLUB/QBALKON предстои да се проведе среща на тема “An Approach to Multi-Platform Development & Immutable Environments”. Това е първото събитие от поредицата на Questers “Tech MeetUp” в партньорство с News UK и има за цел да представи технологичния отдел на медийната група, както и проектите, които тя разработва.

Специалните гост-лектори на мийтъпа ще бъдат Джереми Бърнс, Head of Engineering at The Times and The Sunday Times, Андрю Рейнс, Principal Engineer at The Times and The Sunday Times и Джем Марш, Head of Engineering at Sun Savers. В презентациите си те ще споделят кратка информация за своите екипи, процесите, които следват в разработването на интерактивни медийни решения, както и реални технически казуси, които са разрешавали с React Native, React Native Web и GraphQL.

News UK е глобален медиен гигант, зад който стоят издания като The Time и The Sunday Times. Партньорството с Questers стартира през октомври и негова основна цел е бързото и качествено изграждане и разрастване на напълно интегриран с News UK технологичен отдел, който да ускори процеса по дигитална трансформация на компанията

Входът на събитието е безплатен, но е нужна предварителна регистрация.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,