25 април, 2024

UltraPlay бе удостоена с цели три награди на GTS Technology Awards, сред която е тази за иновативен продукт, по време на церемонията, която се проведе на 27 ноември в Зала 3 на НДК.

Продуктите на компанията се използват в целия свят, като се радват на все по-широко приложение в онлайн игралната индустрия. Награденият продукт – ODDS.gg, е уникален по рода си, като предлага най-широкия спектър от електронни спортове и коефициенти върху тях – над 25 игрални заглавия, около 3000 събития на месец, както и 1500 събития на живо. ODDS.gg се използва от над 40 водещи бранда в игралната индустрия.

Огромното признание за дейността на екипа от програмисти в компанията, бе допълнено и от индивидуалната награда, която един от тях спечели. Камен Тодоров бе избран за Програмист на годината, след оспорвана надпревара, както онлайн, така и от международното жури на събитието. Камен се занимава предимно с .NET разработки, поддържа онлайн игралната платформа на UltraPlay и работи по нейните performance и stability.

“Благодаря на екипа си в УлтраПлей, защото без тях нямаше да съм това, което съм.”, сподели Камен при приемането на наградата.

УлтраПлей се развива с изключителни динамични темпове и се позиционира стабилно на международните пазари. Тази визия за развитие и управленски подход завоюваха и отличието за CEO на годината за главния изпълнителен директор на компанията – Марио Овчаров.

Марио Овчаров има над 5-годишен опит в предоставянето на иновативни продукти за залагания в онлайн игралната индустрия.

“Благодарение на неспирните усилия и ентусиазъм от целия екип на компанията, УлтраПлей продължава да предлага иновативни и конкурентоспособни продукти и услуги за онлайн игралната индустрия и да печели доверието на хиляди потребители по целия свят.”, каза изпълнителният директор на компанията Марио Овчаров.

Тагове: , , , , , ,